Contacteer ons

En maak uw afspraak via telefoon

 

 

Clinic Oral Surgery

Elektriciteitstraat 25, 2800 Mechelen
www.clinic-oral-surgery.be

Wachtlijst

Beste Patiënten,

Wij merken dat, o.a. door de corona-pandemie, een aantal tandartsen in onze regio (vroegtijdig) gestopt zijn. Hierdoor krijgen we veel aanmeldingen van nieuwe patiënten. Om een goede opvolging en accurate zorg te kunnen blijven aanbieden aan onze trouwe patiënten, zijn wij helaas genoodzaakt om een tijdelijke patiëntenstop in te voeren. Indien u graag op een wachtlijst terechtkomt, mag u ons via het contactformulier uw gegevens bezorgen. Wanneer wij ruimte vinden om een nieuwe patiënt te helpen, zal iemand van de wachtlijst opgebeld worden. Patiënten die van de praktijk geen bericht hebben ontvangen in 2021, vragen wij vriendelijk te bellen voor een afspraak vanaf maandag 3/01/2022.

Patiënten die werden doorverwezen door hun eigen (tand-)arts, gelieve ons te contacteren met verwijsbrief.

Alvast bedankt voor uw begrip,

Het volledige C.O.S.-team.

 

Maak uw afspraak telefonisch

Gelieve uw afspraak steeds telefonisch te maken op één van onderstaande telefoonnummers. Op deze manier kunnen wij onmiddellijk de beschikbaarheid voor u nakijken. Dit is veel moeilijker via e-mail.

015 20 43 91
of
015 20 43 92

Heeft u een vraag?

15 + 4 =

Bereikbaarheid

Parking

Rondom de praktijk vindt u tal van gratis parkeermogelijkheden. Vergeet in de blauwe zones uw parkeerschijf niet te leggen.

 

Vanuit Antwerpen en Brussel:

  • Neem afrit nr. 9 Mechelen Noord en volg de N16 richting Mechelen.
  • Sla aan de eerste verkeerslichten vlak voor het centrum links af: dit is de Elektriciteitstraat.

Vanuit Lier:

  • Rij over Duffel en volg de Liersesteenweg richting Mechelen.
  • Sla in Sint-Katelijne-Waver aan de verkeerslichten van R6 rechts af richting industriezone Mechelen Noord – E19 Brussel/Antwerpen.
  • Sla aan de volgende verkeerslichten op R6 links af en neem de N1, de Antwerpsesteenweg richting Mechelen. Ter hoogte van het Shell tankstation gaat de straatnaam over in de Oscar Van Kesbeeckstraat.
  • Sla vlak voorbij het Total tankstation aan het stadion van Racing Mechelen rechts af en rij de Elektriciteitstraat in.

.

Met het openbaar vervoer:

  • De dichtstbijzijnde halte van De Lijn is op de hoek van de Elektriciteitstraat en de Oscar Van Kesbeeckstraat. Voor een gepersonaliseerde route: ga naar www.delijn.be.

.

Clinic Oral Surgery (COS)

Maak uw afspraak telefonisch

Gelieve uw afspraak steeds telefonisch te maken op één van onderstaande telefoonnummers. Op deze manier kunnen wij onmiddellijk de beschikbaarheid voor u nakijken. Dit is veel moeilijker via e-mail.

015 20 43 91
of
015 20 43 92